Wat is Spotify?

Spotify is een muziekstreamingdienst waarmee je naar alle nummers, artiesten of afspeellijsten kunt luisteren die je maar wilt. Je kunt ook je eigen afspeellijsten maken en deze delen met vrienden. Wanneer je via Spotify naar muziek luistert, stelt de app automatisch een afspeellijst samen op basis van je stemming en waar je graag naar luistert.

Wat zijn de voordelen van Spotify

• Muziek streamen zonder advertenties -Je kunt de app gebruiken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over vervelende advertenties die je luisterervaring onderbreken.
  • Offline luisteren -Als je geen internetverbinding hebt, kun je toch naar muziek luisteren op Spotify door deze van tevoren te downloaden en later te luisteren als er bijvoorbeeld geen Wi-Fi beschikbaar is.
  • Ontdek nieuwe artiesten -Spotify heeft honderden verschillende artiesten uit alle genres, dus het is makkelijk voor gebruikers om elke keer dat ze luisteren iets nieuws te vinden!